140529
En underbar dag som startade med en promenad/joggingtur med min underbara mamma! Riktigt härligt att återigen komma igång men min älskade träning, äntligen! Ser fram emot ännu mer träning nu! Men jag måste ta det lugnt så jag inte blir för ivrig. Men planera för lite styrka kommande vecka kunde jag inte låta Bli. Nu blir det att bränna bort fett och återigen bygga upp musklerna som gömt dig efter alldeles för lång vila! Måste få fram musklerna till utbildningen då det blir att rita lite på varandra .
Ett tips på en bra bok kring hur man bränner fet och bygger muskler är denna, mycket bra konkreta och matnyttiga tips och råd, så kolla gärna in den!
Ett tips på en bra bok kring hur man bränner fet och bygger muskler är denna, mycket bra konkreta och matnyttiga tips och råd, så kolla gärna in den!



Dagen fortsatte med en hel del fix och styr och mys i solen med mamma, mormor och morfar. Underbart!
Mamma och jag bakade även fröknäcke och dadelbröd, så otroligt gott och ett super bra alternativ när man är glutenintolerant!
Dadelbröd


Recept
Du behöver:
2,5 dl Solrosfrön
2,5 dl Pumpakärnor
0,5 dl Linfrön
10 Stycken daldar
3 Ägg
2 tsk Bakpulver
Salt
Gör såhär:
Mixa solrosfrön, pumpakärnor, linfrön tillsammans med äggen (för att det inte ska skvetta så mycket) till mindre bitar. Tillsätt sedan resterande ingredienser.
Häll smeten i en form som antingen är smörad med olja och sesamfrön.
Ställ sedan in formen i nedre delen av ugnen, 180 grader.
Fröknäcke


Recept
Du behöver:
2 dl Solrosfrön
1/2 dl Krossade linfrön
1/2 dl Sesamfrön
1/2 dl Pumpakärnor
4 msk Fiberhusk
1 tsk salt
5 dl Vatten
Flingsalt ovanpå
Gör såhär:
Blanda ihop allt. Låt svälla i 10 minuter,Dela smeten i två lika stora delar och lägg på ett bakplåtspapper. Använd även ett bakplåtspapper ovanpå för att trycka ut smeten på plåten. Strö över och tryck till flingsaltet.
150 grader i varmluft i 50 minuter alternativt 160 grader vanlig värme i 1 tim och 15 min.
Blanda ihop allt. Låt svälla i 10 minuter,Dela smeten i två lika stora delar och lägg på ett bakplåtspapper. Använd även ett bakplåtspapper ovanpå för att trycka ut smeten på plåten. Strö över och tryck till flingsaltet.
150 grader i varmluft i 50 minuter alternativt 160 grader vanlig värme i 1 tim och 15 min.
Love life!